Агенция "Пътна инфраструктура" стартира открита тръжна процедура за определяне на

...
Агенция "Пътна инфраструктура" стартира открита тръжна процедура за определяне на
Коментари Харесай

АПИ стартира тръжна процедура за строителен надзор при изграждането на последните 88,9 км от АМ Хемус

Агенция "Пътна инфраструктура " започва открита тръжна процедура за установяване на реализатор на строителния контрол при построяването на последните 88,9 км от Автомагистрала "Хемус ", оповестяват от пътната организация.

Това е правата сред 222-ри и 310-ти километър - след връзката с пътя Русе - Велико Търново до строящия се сега сектор Белокопитово - Буховци.

АПИ предизвести водачите за нараснало внимание през тунел "Ечемишка "

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 21 414 152 лева без Данък добавена стойност. Тя е разграничена на три обособени позиции. Срокът за приемане на офертите изтича в 17.30 ч. на 30 юли 2020 година

В края на декември м.г. АПИ разпореди проектирането и осъществяването на строително-монтажните работи на Участъците 7, 8 и 9 от Автомагистрала "Хемус " на съображение член 14, алинея 1, т. 6 от Закона за публичните поръчки на "Автомагистрали " ЕАД. Договорът е на стойност 1 150 000 000 лева без Данък добавена стойност. Доизграждането на Автомагистрала "Хемус " е главен приоритет в Управленската стратегия на държавното управление, защото бъдещето на Северна България и модернизирането на района е обвързвано със строителството на автомагистралата и обезпечаването на бърза и безвредна пътна връзка сред София и Варна, се показва в прессъобщението.

В момента в употреба са секторите от София до Боаза и от с. Белокопитово до Варна, с обща дължина от към 180 км. Неизградената част, започваща от п. в. "Боаза " и завършваща при с. Белокопитово, ще свърже към този момент издигнатите сектори от двете страни на автомагистралата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР