Агенция Пътна инфраструктура ще извърши ремонт на стара дефектирала фуга

...
Агенция Пътна инфраструктура ще извърши ремонт на стара дефектирала фуга
Коментари Харесай

Ремонтират стара дефектирала фуга на Аспаруховия мост

Агенция " Пътна инфраструктура " ще извърши ремонт на остаряла дефектирала фуга на Аспаруховия мост. За задачата придвижването в посока Варна - в дребен сектор от моста, ще бъде лимитирано на следващия ден - 09.09. 2020 година,от 13 ч. до 16 ч., оповестиха от АПИ. По време на ремонтните действия придвижването ще се прави в двете посоки в платното за Бургас. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация.

Дефектиралата фуга е на 9-то оборудване, където не е осъществяван ремонт от построяването на моста - преди повече от 40 години. От Агенция " Пътна инфраструктура " вършат това конкретизиране във връзка изказвания в обществените медии, че още веднъж ще се ремонтира частта, актуализирана в интервала 2016-2020 година

Аспаруховият мост е в употреба от 1976 година и се състои общо от 11 уреди. Основна връзка е на регион " Аспарухово " с останалите квартали от община Варна. През 2016 година стартира поетапното възобновяване на моста и до момента са ремонтирани уреди 1, 2, 3, 4 е 5. През юни т. година приключиха строителните работи на оборудване 6, прецизират от АПИ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР