Агенция „Пътна инфраструктура“ откри тръжна процедура за избор на изпълнител

...
Агенция „Пътна инфраструктура“ откри тръжна процедура за избор на изпълнител
Коментари Харесай

Предстои одит по пътна безопасност на Северната скоростна тангента

Агенция „ Пътна инфраструктура “ откри тръжна процедура за избор на реализатор за осъществяване на одит по пътна сигурност на Северната скоростна дъга. Срокът за подаване на офертите е 25 ноември т. година, а цената на публичната поръчка е 16 хиляди лв. без Данък добавена стойност.

Изграждането на 16,5-километровата Северна скоростна дъга е финансирано със средства от оперативната стратегия „ Регионално развиване “ (2007 – 2013 г.). Тя беше въведена в употреба в края на 2016 година Съгласно апликационната форма за построяването й одити по пътната сигурност са извършени на фаза „ механически план “ през 2014 година и преди въвеждане на пътя през 2016 година Сега ще бъде изработен одит при въведен в употреба сектор.

Обект на одита ще бъдат 6-те дейни ленти за придвижване и 2-те ленти за наложително прекъсване на скоростната дъга, както и прилежащите 20 огромни уреди и 5 пътни възела. Ще бъде прегледана и техническата документи на обекта.

Трасето на Северната скоростна дъга, пътните връзки и оборудванията ще бъдат обследвани, както денем и на мръкване, по този начин и при разнообразни климатични условия. Ще бъде изработен обзор и на информацията за настъпилите пътнотранспортни катастрофи от въвеждането в употреба на обекта досега, с цел да се изяснят евентуални проблеми свързани с сигурността на придвижване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР