Агенция Пътна инфраструктура обяви обществени поръчки за избор на изпълнители

...
Агенция Пътна инфраструктура обяви обществени поръчки за избор на изпълнители
Коментари Харесай

Пътната агенция дава 131.2 млн. лева за поддръжката на "Хемус", "Тракия" и "Марица"

Агенция " Пътна инфраструктура " разгласи публични поръчки за избор на реализатори за поддържане на автомагистралите " Хемус ", " Тракия " и " Марица " за идващите 5 години. Общата индикативната стойност е 131.2 млн. лева без Данък добавена стойност, оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Избраните компании ще правят превантивно, настоящо и зимно поддържане на автомагистралите, като ще имат ангажимент и към ремонтно-възстановителни работи при спешни обстановки.

Обществената поръчка е в пет обособени позиции. Първата е за автомагистрала " Хемус " на територията на пътните ръководство София и Ловеч, като индикативната стойност е 35 млн. лв. без Данък добавена стойност. Втората позиция е за " Хемус " на територията на областите Варна и Шумен, като за нея са планувани 18.7 млн. лв. без Данък добавена стойност.

Подръжката на " Тракия " също е разграничена на две - за териториите на пътните ръководства София, Пазарджик, Пловдив и Стара Загора (49.3 млн лева без ДДС) и за областите Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас (11.8 млн. лв).

За поддръжката на автомагистрала " Марица " са планувани 16.4 млн. лева без Данък добавена стойност.

Офертите на претендентите се примат до 17.30 ч. на 23 август.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР