Агенция Пътна инфраструктура“ е определила бюджет от 48 млн. лв.

...
Агенция Пътна инфраструктура“ е определила бюджет от 48 млн. лв.
Коментари Харесай

АПИ дава 48 млн. лв. за археологически проучвания в следващите 4 г.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ е определила бюджет от 48 млн. лева с Данък добавена стойност за избавителни теренни археологически изследвания по трасетата на инфраструктурни планове.
При осъществяването на огромни пътни обекти Пътната организация е възложител както на дейностите по създаване на правата, по този начин и на археологическите изследвания.
За да бъдат обхванати всички избавителни археологически изследвания, е належащо подписване на рамково съглашение, с което ще бъдат определени реализатори, притежаващи механически благоприятни условия, опит и подготовка, на които да се разпореди реализирането на теренни търсения на обекти, избавителни археологически изследвания и археологическо наблюдаване по време на строителството за определяне съществуването на незнайни археологически структури.
Индикативната стойност на поръчката е 40 млн. лева без Данък добавена стойност и е за период от 4 години.
Стойността на всеки съответен контракт, според от нуждата от обещано археологическо изследване, ще бъде изчислена в сходство с условията на Наредбата за осъществяване на теренни археологически изследвания.
От претендентите се изисква за последните три завършили финансови години да са осъществили най-малък годишен оборот в сферата, попадаща в обсега на поръчката, по-малък от 10 млн. лева без Данък добавена стойност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР