Агенция на ООН за подпомагане на палестински бежанци, обяви, че

...
Агенция на ООН за подпомагане на палестински бежанци, обяви, че
Коментари Харесай

9 служители на ООН са били убити от ударите на Израел в Газа

Агенция на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестински бежанци, разгласи, че девет нейни чиновници са били убити. Това е станало от началото на израелските въздушни удари в Газа, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Досега са били убити също 30 възпитаници в учебни заведения на организацията. Осем техни съученици, както и трима учители, са били ранени, сподели представител на организацията.

Израелската войска разгласи, че е бомбардирала Ислямския университет в линията Газа, употребен от бойците на " Хамас " като място за образование на чиновници на военното разузнаване и за създаване и произвеждане на оръжия. Освен това съгласно израелските военни палестинската формация е събирала на академични конференции средства за терористични интервенции. Израел охарактеризира университета като " значим действен и боен център " за " Хамас ".

Палестинските здравни управляващи оповестиха, че броят на палестинците, убити при израелските въздушни удари в линията Газа, е повишен до минимум 1050. Около 5200 души са ранени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР