Агенция на ООН за бежанци заяви, че нито е била

...
Агенция на ООН за бежанци заяви, че нито е била
Коментари Харесай

ООН: Не знаем за промяна в турската гранична политика за бежанците

Агенция на Организация на обединените нации за бежанци съобщи, че нито е била осведомена за смяна в политиката на Турция във връзка с сирийските бежанци, нито за хора, които се движат към Гърция или други елементи на Европа. Това заяви Reuters.

" Не сме получили никаква информация за това. Нямаме отчети за очевидно изместване на придвижването към границите “, съобщи на брифинг в Женева представителят на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН) Бабар Балох. Изказването му беше във връзка на информация на Reuters, цитираща върховен турски чиновник, който споделя, че Анкара към този момент няма да стопира сирийските бежанци да доближават Европа, написа обстоятелства.бг.

" През първите два месеца на годината към 6 000 бежанци, или 100 души дневно, са стигнали до Гърция от Турция, най-вече по море ", изясни Балох.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР