Агенция Митници запечатва данъчните складове за производство на алкохолни напитки

...
Агенция Митници запечатва данъчните складове за производство на алкохолни напитки
Коментари Харесай

Агенция Митници затваря данъчните складове на Миню Стайков

Агенция „ Митници " запечатва данъчните хранилища за произвеждане на алкохолни питиета в региона на Карнобат, свързани с Миню Стайков, заяви пресцентърът на ведомството.

Причината са " установени редица нарушавания по Закона акцизите и данъчните хранилища " при осъществените досега митнически  инспекции. За да бъдат събрани доказателства, от Агенция „ Митници ” затваря обектите за първичен период от 48 часа, който може да бъде продължен, показват още от там.

Междувременно чиновници на „ Винпром Карнобат ” алармираха през днешния ден в обществените мрежи, че не ги позволяват до работните им места. Има информации за образуване на митинг против затварянето на завода. Работници възнамеряват да блокират с тежка техника придвижването за с. Венец, където се намира един от данъчните хранилища. Според тях работата не може да спре, преди заводът да премине в спешен режим.

Проверките във фабриките край Карнобат започнаха преди към 2 седмици с акция на Специализираната прокуратура против Миню Стайков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР