Агенция “Интеримидж спечели конкурса за избор на PR партньор на

...
Агенция “Интеримидж спечели конкурса за избор на PR партньор на
Коментари Харесай

Интеримидж e новата PR агенция на Девин ЕАД

Агенция “Интеримидж ” завоюва състезанието за избор на PR сътрудник на лидерa на пазара на бутилирана вода у нас – “Девин ” ЕАД. Консултантите на организацията ще поддържат маркетинг екипа на компанията в идващите месеци за построяването на устойчива връзка и градивен разговор с всички публики.

Фокус на връзката ще бъдат нововъведенията, плановете на бутилиращата компания и нейните марки, корпоративната обществена отговорност, грижата за околната среда и построяването на работодателска марка. Освен за корпоративните връзки на „ Девин “ ЕАД, в обсега на работа попада и PR поддръжка за марките DEVIN Mинерална и DEVIN Изворна.

„ Ентусиазмът и стремежът на сътрудниците от Интеримидж да опознаят компанията ни още на равнище конкурс и вникването в тематиките, които са значими за нас, изиграха решаваща роля за нашия избор. Професионализмът и желанието за взаимна работа личеше във всеки детайл от предлагането им “, споделят от маркетинг отдела на „ Девин “ ЕАД.

„ В обстановка на рецесия нашият екип адмирира обстоятелството, че компания като „ Девин “ ЕАД, чиито чиновници бяха измежду част от хората на първа линия и всекидневно се грижат за това техните артикули да доближават до нас без значение от компликациите, следва бизнес тактиката си да избере професионален информационен сътрудник. Още от началото на състезанието сме мощно стимулирани да дадем най-хубавото от нашия дълголетен опит на вдъхновяващите артикули и начинания на „ Девин “ ЕАД “, показа Катя Димитрова, шеф на „ Интеримидж “.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР