Агенция ФокусДжеръми Корбин предупреди, че следващата седмица е последният шанс

...
Агенция ФокусДжеръми Корбин предупреди, че следващата седмица е последният шанс
Коментари Харесай

Джереми Корбин: Следващата седмица е последния шанс да спрем Брекзит без сделка

Агенция Фокус

Джеръми Корбин предизвести, че идната седмица е последният късмет да се спре Брекзит без договорка, откакто десетки хиляди стачкуващи стачкуваха против проекта на Борис Джонсън да спре работата на Народното събрание, написа английският вестник The Independent.

Преди решителната седмица в Уестминстър водачът на лейбъристите заявява, че партията му ще направи „ всичко, което може “, с цел да предотврати краха на Англия отвън Европейски Съюз на 31 октомври.

Недоволните депутати са подготвени за тежки борби, когато Народното събрание се завърне във вторник, след решението на Джонсън да пророгира Народното събрание и да остави депутатите единствено дни, с цел да работят.

Междупартийният алианс е подготвен за опит за унищожаване на контрола над парламентарния график и гласоподаване на законодателство, като заместник-лидерът на лейбъристиите Том Уотсън удостовери, че е направен подобен законопроект.

Депутатите използваха сходен развой по-рано тази година, като поеха контрола над дневния ред, с цел да внесат законопроект за Брекзит без съглашение, който беше признат с един глас, от Ивет Купър и депутата от Торите сър Оливър Летвин.

Сър Киър Стармър, министърът в сянка за Брекзит, съобщи, че идната седмица е „ съвсем сигурен финален късмет “ за депутатите да работят.

„ Това, което ще се случи идната седмица, е истината “, сподели той пред The Times.

Говорейки на протест в Шотландия, Корбин повтори мненията си, казвайки: „ Сигурен съм, че той е прав, тъй като Киър е работил извънредно интензивно като наш министър в сянка за Брекзит.

„ Да, това е шансът и ние ще създадем безусловно всичко допустимо, с цел да предотвратим Брекзит без съглашение и министър председателят да ни остави в ръцете на Доналд Тръмп и комерсиална договорка със Съединени американски щати.

" Това е същинският дневен ред на премиера! " – предизвести Корбин

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР