Агенция Фокус“София. Сговорът за Изборния кодекс беше грозен пазарлък, който

...
Агенция Фокус“София. Сговорът за Изборния кодекс беше грозен пазарлък, който
Коментари Харесай

Нинова: Всички партии тайничко се сговарят за собствен интерес! Отказахме да участваме в грозен пазарлък за...

Агенция „ Фокус “

София. Сговорът за Изборния кодекс беше противен пазарлък, който беше препоръчан и на нас – имам самочувствието, че ние го отказахме. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в политическия си отчет по време на съвещанието на Националния съвет на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “

„ Споровете за Изборния кодекс демонстрираха и нещо надалеч по-сериозно, за което ние сме говорили, само че то в този момент закупи видимост “, акцентира Нинова. „ Две години приказваме против задкулисието и модела на прехода, в който всички партии тайничко се сговарят за лични и партиен интерес, някъде по мрачно “, изясни водачът на Българска социалистическа партия. Нинова акцентира, че нощта на приемането на Изборния кодекс е била брилянтен образец за това сговаряне. „ Това беше противен пазарлък за партийни ползи. Пазарлък, който беше препоръчан и на нас. Имам самочувствието, че ние го отказахме и да ви кажа, че би трябвало да се гордеем с това. Това е доказателство за думите ни. На този модел би трябвало да се постави край. Моделът на прехода и задкулисието би трябвало да спре. Да се сложат на масата откритите диалози сред партиите и резултата от тях “, разяснява Нинова. По думите й в онази нощ ситуацията е било: „ ти на мене, аз на тебе “. „ Не сме взели участие като партия в този противен пазарлък “, акцентира Нинова.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР