Агенция BulNews публикува днес за първи път снимки на мястото,

...
Агенция BulNews публикува днес за първи път снимки на мястото,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте къде убиха д-р Иван Кръстев и неговата последна снимка /снимки/

Агенция BulNews разгласява през днешния ден за първи път фотоси на мястото, където почина доктор Иван Кръстев. Тежкият случай стана на 13 април преди среднощ във врачанското село Горно Пещене и за него медията ни заяви първа на идващия ден.
Вечерта доктор Кръстев поканил на посетители своя другар Николай Цветков, който живее в селото и се грижи за двора и къщата на медика. По неофициална информация към 22.30 часа той си потегля, само че вместо да включи скоростите на своя автомобил „ Фолксваген Джета “ на първа, улучва задна и с огромна мощ размазва главата на своя хазаин в металните порти, които в това време той се е навел да затвори. Цветков си потегля, без да разбере, че е наранил до гибел своя другар и по тази причина сигналът на тел. 112 е подаден едвам към 3 часа нощта. След една седмица борба със гибелта, доктор Кръстев умря в столичната болница ИСУЛ.
Убилият го по несъобразителност Николай Цветков е 62-годишен. Мъжът, който е известен с прякора Шората, работи като водач в „ Напоителни системи “ във Враца. Към този миг той не е арестуван от полицията, само че незабавно след случая е викан за показания в районното в регионалния град.
Случаят към този момент е в ръцете на Окръжната прокуратура Във Враца. Очаква се правилото на инцидентното систематизиране да дефинира тъкмо кой държавен обвинител ще поеме тежкия случай. Веднага по-късно от прокуратурата ще поръчат правенето на видео-техническа и съдебно-медицинска експертизи. Охранителна камера е запечатала цялата преживелица пред вратите на парцела и по тази причина работата по него е улеснена.
В редакцията на BulNews разполагаме с последната фотография приживе на доктор Иван Кръстев. Тя е направена на Бабин ден и на нея той чества с сътрудниците си доктор Генка Партовска и доцент доктор Танчев. Три месеца по-късно той към този момент не е сред живите…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР