Агенция BulNews.bg се сдоби с ексклузивни снимки на 26-годишния Румен

...
Агенция BulNews.bg се сдоби с ексклузивни снимки на 26-годишния Румен
Коментари Харесай

Само в BulNews: Вижте психично болния убиец на дядо от Врачанско /снимка/

Агенция BulNews.bg се снабди с извънредни фотоси на 26-годишния Румен Райков от криводолското село Осен, който е упрекнат в убийството на собствен съселянин. Днес мъжът бе изкаран с белезници пред районното полицейско ръководство във Враца, след което е наведен в следствения арест.

Трагедия! Почина дядото, пребит грубо от психологично болен мъж във Врачанско

Припомняме, че мъжът е арестуван за убийството на 84-годишния Георги Велчов. На 21 януари дядото бе открит в безпомощно положение в дома си покрай центъра на село Осен. Той имал съществени контузии по главата и незабавно бил откаран за лекуване към врачанската болница. След това възрастният човек е превозен за лекуване в столична клиника, само че макар напъните на лекарите преди няколко дни е умрял.
Разследващите по случая открили, че Велчов е бил пребит от Райков, който е с психологични отклонения. Веднага след случая той се укриваше от органите на реда, само че на 24 януари е хванат в София. Той е бил арестуван с полицейска мярка, след което е освободен, до момента в който трае следствието на районна прокуратура - Враца.
След като жертвата на Райков умряла, той още веднъж е арестуван, този път с прокурорска мярка за 72 часа. Случаят е трансфериран към окръжната прокуратура и следва да му бъде повдигнато по-тежко обвиняване – обир, в резултат на което е породена гибел, споделиха от прокуратурата във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР