Агенция Bloomberg съобщи за плановете на руския президент Владимир Путин

...
Агенция Bloomberg съобщи за плановете на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Bloomberg се докопа до грандиозен план на Путин, който ще бъде огласен при инаугурацията му на 7 май

Агенция Bloomberg заяви за проектите на съветския президент Владимир Путин да отпусне 10 трилиона рубли за възстановяване на виталния стандарт на руснаците.

Според организацията след встъпването в служба на 7 май Владимир Путин има намерение да подпише декрет, в който ще бъдат планувани дилемите за идващите шест години. Това по-специално се отнася до развиването на системата на опазването на здравето, образованието и инфраструктурата, написа Блиц.

 

Президентът възнамерява да отпусне 10 трилиона рубли за всичко това и по този метод да обезпечи " съдбоносен пробив " за повишение на виталния стандарт на популацията на страната.

Уточнява се, че цифрата от 10 трилиона се е появила напълно скоро и може да бъде преразгледана. В същото време главните разноски са планувани за интервала след 2020 година, само че някои разноски могат да зародят към този момент тази година.

Според анонимни източници на организацията тези разноски ще бъдат свързани с понижаване на отбранителните разноски. Освен това не е изключено да се усилят налозите и да се вкара нов налог върху продажбите от 4%. Тези ограничения към момента не са утвърдени.

По-рано, откакто завоюва изборите, Путин сподели, че целта на политиката му за идващия президентски мандат ще бъде да се увеличи виталното ниво на руснаците и да се обезпечи стопански напредък. 

Руски медии обаче означават, че преди да се пристъпи към реализацията на този 6-годишен проект предстоят съществени кадрови промени в държавното управление. Според " Царград " сегашният министър председател Дмитрий Медведев ще резервира поста си, само че единствено до 2020 г и при изискване, че всички вицепремиери бъдат назначени без негово присъединяване. 

Данните за растежа на обществените разноски в съветския бюджет с 10 трилиона рубли не дават отговор на действителността. Това разгласи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков след голям брой настойчиви въпроси от съветски о международни медии, само че не посочи повече или по-малко ще са тези разноски. Това, което удостовери Песков е, че фактически се приготвя съответния декрет за доста повишение на порите в бюджета за обществени потребности. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР