Агентите от „Щ. И. Т.“ (Щаб за Интервенция и Тактическа

...
Агентите от „Щ. И. Т.“ (Щаб за Интервенция и Тактическа
Коментари Харесай

Заедно те могат да се справят с всичко

Агентите от „ Щ. И. Т. “ (Щаб за Интервенция и Тактическа Защита) се събират с единствената задача – да спасят света от опасност. Всеки случай е тестване за екипния им дух и тяхната досетливост, а специфичните им умения ги трансформират в едни от най-хубавите в организацията.

Култовият американски ефирен сериал, основан за ABC по комикса на Марвел, „ ЩИТ “, ще изненада феновете със свят на супергерои и свръхестествени обстановки, в който работи измислена мироопазваща шпионска организация. Един нов екип ще се изправи против незнайното, странното и особеното, индивиди против нечовеци - от 22 октомври в 20.00 ч. всяка делнична вечер по DIEMA.

"Агентите на ЩИТ " е извънредно сполучлива поредност с няколко сезона, която от основаването си през 2013 година печели все по-голяма известност. Сериалът е и едно от най-високо оценените излъчвания по ABC, а първият епизод има голяма маса от почитатели и се гледа от милиони. Безспорно екипът, който стои зад неговата реализация, има голям принос за неговия триумф.

В функциите ще забележим Кларк Грег, Минг-На Уен, Брет Далтън, Клоуи Бенет, Елизабет Хенстридж, Иън де Кастекър, Ник Блъд, Ейдриан Палики, Хенри Симънс, Люк Мичъл, Джон Хана. Създателят на сериала - Джос Уидън, е един от най-хубавите сценаристи в Холивуд – зад тила си той има заглавия като "Отмъстителите " нa Марвел и едни от най-високо оценените от рецензията телевизионни сериали - "Бъфи, килърката на вампири ", както и хитовите филми "Скорост " и "Пришълецът: завръщането ". Номиниран е за Оскар за най-хубав сюжет за "Играта на играчките " на Disney.

Не пропускайте серията рискови избавителни акции, в които сътрудник Фил Коулсън (Кларк Грег) и невероятният му екип от супершпиони, ще се изправят против странна просвета, нечовеци, войни, Призрачния ездач и други причудливи феномени и създания – „ Агентите на ЩИТ “ от понеделник, 22 октомври, в 20.00 ч. по DIEMA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР