Агенти на ДАНС и служители на МВР влизат във ВиК

...
Агенти на ДАНС и служители на МВР влизат във ВиК
Коментари Харесай

МВР и ДАНС нахлуха във ВиК - Пловдив

Агенти на ДАНС и чиновници на Министерство на вътрешните работи влизат във ВиК - Пловдив за цялостна инспекция на активността на държавното сдружение. Тя е по предписание на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, а мотивът е водната рецесия в Перник и разкритите към този момент там нередности в ръководството на локалния воден оператор, оповестява " Марица ".

Все още не е ясно какво тъкмо ще ревизират проверяващите във ВиК - Пловдив. Ако нагазят обаче в дълбоките води на публичните поръчки във ВиК, метода, по който са избирани изпълнителите и свързаността на част от тях с приятелския кръг към шефа на сдружението Спартак Николов и някогашния кмет на Пловдив Иван Тотев, сигурно и в Пловдив ще щракат белезници.

В обсега на инспекцията могат да влязат още осъществяването и отчитането на договорите с определените реализатори, назначенията на калинки в предприятието, контрола върху капиталовата и ремонтна активност, метода, по който се събират приходите, " частното ", което въртя част от чиновниците на ВиК в работно време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР