Агентът на защитника на Тотнъм Тоби Алдервейрелд Стийн Франсис вярва,

...
Агентът на защитника на Тотнъм Тоби Алдервейрелд Стийн Франсис вярва,
Коментари Харесай

Футболен агент: Ако заплатите във ВЛ се орежат, играчите да си ходят без пари

Агентът на бранителя на Тотнъм Тоби Алдервейрелд Стийн Франсис има вяра, че в случай че заплатите на играчите от Висшата лига бъдат орязани, то те би трябвало да имат опция да си тръгнат за без пари през лятото.

Напрежението сред играчи и клубове се усилва през последните седмици, откакто футболистите настойчиво отхвърлят да си понижат месечните възнаграждание за интервала на епидемията от ковид.

Франсис споделя, че контрактите на футболистите са малко по-особени от тези на елементарните служащи, като неполучаването на цялостния размер на възнаграждението отваря избрани малки врати за състезателите.

"Когато клубовете подписват с играчите, те поемат стабилен риск, плащайки огромна сума на другия клуб, сума за постъпването в новия отбор, както и огромно месечно заплащане ", стартира той.

"За сметка на този риск играчите не могат да изоставен преди да им изтече договора, в случай че всички страни не са съгласни с сходен ход. Футболистите са сигурни също по този начин, че по време на контракта им ще получат цялостните си хонорари ".

"Когато клубовете желаят да орежат заплатите, то те неглежират тази сделка. Клубовете, които понижат възнагражденията, би трябвало да одобряват риска, че футболистите може да си прекратят едностранно контракта и биха могли да изоставен, без съответният клуб да получи трансферна сума за тях ", приключи обясненията си белгийският сътрудник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР