Агентът на Роберт Левандовски – Пини Захави, коментира бъдещето на

...
Агентът на Роберт Левандовски – Пини Захави, коментира бъдещето на
Коментари Харесай

Агентът на Левандовски: За Роберт Байерн вече е история! Знаеше, че искат да го заменят с Холанд!

Агентът на Роберт Левандовски – Пини Захави, разяснява бъдещето на своя клиент. Нападателят желае да напусне Байерн още това лято, макар че има контракт за още един сезон. Полякът към този момент разгласи, че няма да го възобнови.

„ За Роберт Левандовски Байерн към този момент е история. Роберт желае да напусне Байерн след осем години, в които даде всичко на клуба. Сега, съвсем на 34, той има опцията да извърши фантазията на живота си и да се причисли към клуба, за който постоянно е мечтал”, съобщи Захави пред Bild.

“Надявам се Надзорният съвет и виновните фактори да премислят решението си”, добави импресариото във връзка обстоятелството, че шефовете на Байерн към този момент оповестиха, че Левандовски ще извърши контракта си и няма да бъде продаден. „ Те могат да го задържат за още една година, само че не бих им го препоръчал”.

„ В Байерн съм в ролята на зложелател, тъй като Дейвид Алаба взе решение да напусне клуба през предходната година. И това беше не тъй като му повлиях, а тъй като договарящите с него бяха прекомерно самодоволни”, призна сътрудникът.

Пини Захави отвърна спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич, който към този момент съобщи, че клубът е отправил предложение към Левандовски за нов контракт. „ Не, нямаше такава оферта”.

Агентът даде да се разбере, че голмайсторът не желае да си тръгне поради пари. „ Той желае да напусне Байерн това лято. Никой не се интересува от парите – нито Роберт, нито аз. Той не се усеща почитан от виновните фактори от месеци насам. Това е истината. Байерн не загуби играча Левандовски, а индивида Роберт”.

Твърди се, че Байерн е трябвало да опита да вземе Ерлинг Холанд за заместника на Левандовски, само че норвежецът мина в Манчестър Сити. „ Роберт е доста образован човек, освен най-хубавият нападател в света. Той знае тъкмо какво се случва към него и какво е възнамерявал Байерн. Той от самото начало знаеше, че Байерн желае да го размени с Ерлинг Холанд. Бащата на Ерлинг даже го удостовери в персонален диалог с мен преди време. „ Синът ми идва в Байерн на 50%”. Футболният свят е огромен, само че в него няма тайни”, разкри Захави.

Желанието на Левандовски е да премине в Барселона. Каталунците към този момент насочиха оферта за закупуването му на стойност 32 млн. евро, само че предлагането беше отхвърлено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР