Агентът на полузащитника на Арсенал Гранит Джака разкри, че клиентът

...
Агентът на полузащитника на Арсенал Гранит Джака разкри, че клиентът
Коментари Харесай

Агента на Джака с любопитно разкритие за бъдещето на играча

Агентът на полузащитника на Арсенал Гранит Джака разкри, че клиентът му е постигнал съглашение с Херта Берлин за трансфер през идващия зимен трансферен прозорец.

Джака от месеци е в комплицирано състояние в Арсенал, откакто му беше отнета капитанската лента поради грозна борба с почитатели на отбора по време на дуел от Висшата лига. Оттогава швейцарецът рядко попада в стартовите сформира на "топчиите ".

Той стартира като титуляр в формалния дебют на Микел Артета като управител, при равенството 1:1 с Борнемут, само че самият футболист има предпочитание да се завърне в Бундеслигата с екипа на Херта.

Английските медии предават, че към момента няма съглашение сред двата клуба за откупната цена, само че се счита, че тя ще е в размер на към 25 милиона евро. Самият сътрудник на играча удостовери информациите.

"Ние имаме съглашение с Херта и сме уведомили управлението на Арсенал за нашето предпочитание. Всички са наясно с договарянията, само клубовете би трябвало да се спогодят за цената ", съобщи представителят на Джака.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР