Агентът на Пол Погба - Рафаела Пимента заяви, че контузията

...
Агентът на Пол Погба - Рафаела Пимента заяви, че контузията
Коментари Харесай

Пимента за поредната контузия на Погба: Случва се

Агентът на Пол Погба - Рафаела Пимента съобщи, че травмата на французина не е нищо съществено. 30-годишният полузащитник направи първия си старт като титуляр за “старата госпожа ” след завръщането си през предишното лято в дуела против Кремонезе, само че напусна терена след единствено 24 минути игра. Последвалите медицински проучвания демонстрираха, че Погба е получил контузия в бедрото и ще се възвръща към 20 дни, което на процедура го вади от игра до края на сезона. През този сезон той е записал едвам 10 мача, в които има единствено 161 минути футбол.
 Ювентус даде детайлности за травмата на Погба Ювентус даде детайлности за травмата на Погба
“Тези неща се случват, стана и през вчерашния ден, само че за благополучие не е нищо съществено и Пол ще се възвърне, ” съобщи Пимента.

След това трансформиралата се в супер-агент адвокатка съобщи, че присъединяване на Милан и Интер на полуфиналите в Шампионската лига е отлична вест за локалния футбол.

“Страхотно е да забележим Милан и Интер на полуфинал в Шампионската лига, това е чудесно за италианския футбол. Имахме цяла седмица на екзалтираност с дерби на Милано в Европа, както и за останалите ни играчи, които ще са на финала в Истанбул, ” е мнението на адвокатката.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР