Агентът на новото попълнение на Интер Ашраф Хакими е недоволен

...
Агентът на новото попълнение на Интер Ашраф Хакими е недоволен
Коментари Харесай

Агентът на Хакими чака обяснение от Зидан

Агентът на новото попълнение на Интер Ашраф Хакими е неудовлетворен от наставника на Реал Мадрид Зинедин Зидан. 21-годишният футболист мина в Интер, откакто французинът се отхвърли от услугите му.
" Зидан е повода за прехвърлянето - разяснява Алехандро Камано пред мароканския вестник Al Mountakhab. - Той би трябвало да изясни за какво в никакъв случай не се обади на моя състезател. Не мисля, че завръщане в Реал беше алтернатива, като се има поради наличието на състезател като Даниел Карвахал, само че съм сигурен, че бъдещето на Хакими ще бъде ярко след тази стъпка, която той направи.”  Ашраф за Реал Мадрид: Никога не можеш да се сбогуваш с твоя дом
" Конте бе в непрекъснат контакт с Хакими, говореше с него по отношение на плана в клуба и ние взехме решение да изпълним прехвърлянето в Интер. Мисля, че, когато един от най-хубавите треньори се свърже с теб и покаже, че желае да те има в състава си, това е доказателство, че си значима част от неговите проекти и тези на клуба ", добави мениджърът.

21-годишният десен краен защитник прекара последните 2 години чартърен в Борусия (Дортмунд), само че в последна сметка мина в Интер против 40 милиона евро плюс бонуси. Говори се, че Хакими е отказал по-високо заплащане от клубове като Байерн (Мюнхен) и Манчестър Сити, с цел да се озове на “Сан Сиро”.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР