Агентът на новата звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд Мино

...
Агентът на новата звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд Мино
Коментари Харесай

Райола: Холанд беше прав да избере Дортмунд пред Юнайтед

Агентът на новата звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд Мино Райола изясни, че той е подготвял договорката за норвежеца от към година, потвърждавайки, че Холанд е направил добре премислено решение, с цел да премине на "Сигнал Идуна парк ".

Стрелецът се причисли против 18 милиона евро към състава на Дортмунд, отхвърляйки офертата на Манчестър Юнайтед. Самият Райола атакува "червените дяволи ", че клубът проваля прекалено много надарени играчи. Сега маститият сътрудник разкри някои детайлности към самата договорка за неговия клиент.

"На първи януари завесите се подвигат, театърът се събира и представлението стартира. Актьорите обаче са репетирали в продължение на 6 месеца преди този момент. Същото е и с нас, сътрудниците ", стартира с забавно съпоставяне Райола.

"Бях ангажиран с Холанд през последната близо година. Говорех с редица клубове, изслушах техните проекти и преговарях за суми. Това разреши на Ерлинг да направи добре-аргументиран избор ", заключи за край Райола.

Холанд стартира по ефектен метод кариерата си с екипа на Дортмунд, отбелязвайки 8 гола в първите си 4 мача с "жълто-черната " фланелка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР