Агентът на нападателя на Вердер Бремен Милот Рашица сподели, че

...
Агентът на нападателя на Вердер Бремен Милот Рашица сподели, че
Коментари Харесай

Един от най-горещите таланти в Европа иска само ШЛ

Агентът на нападателя на Вердер Бремен Милот Рашица показа, че единствената цел на косоварския състезател през идната година е да премине в тим, който играе в Шампионската лига.

Рашица е единственият положителен лъч в състава на Вердер, който се намира на нежеланата предпоследна позиция в класирането и е ред угрозата да изпадне. Грандовете към този момент са по петите на младия косовар, измежду които кандидат е и Ливърпул.

Представителят на играча Алтин Лала показа проектите на дуото за идващия сезон, само че не дефинира кои клубове се интересуват от острието.

"Има доста клубове, които се интересуват от Милот за идващия сезон. Сега обаче всичко е спряло и някои неща би трябвало да се правят дискретно ", стартира Лала.

"Главната ни цел с Милот е да намерим клуб, който играе в Шампионската лига. Има доста забавни тимове, които демонстрират интерес към Милот и дават отговор на тези критерии. В момента не мога да приказвам по тематиката, само че до 2-3 седмици чакам да вземем решение ", приключи сътрудникът на Рашица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР