Агентът на Жоржиньо коментира слуховете, че Ювентус се опитва да

...
Агентът на Жоржиньо коментира слуховете, че Ювентус се опитва да
Коментари Харесай

Агентът на Жоржиньо: Ювентус трудно ще го вземе

Агентът на Жоржиньо разяснява слуховете, че Ювентус се пробва да притегли халфа на Челси. Според последните спекулации " бианконерите " оферират Федерико Бернардески в подмяна на играча на лондончани.

" Чувам за тези клюки от вестниците, тъй като никой от Ювентус не е контактувал с мен ", съобщи Жоао Сантош.

" Маурицио Сари го цени доста като човек и като състезател. Те работиха дружно чудесно, само че това е всичко. Играчът е съсредоточен единствено върху Челси. Той възобнови тренировки и се приготвя за подновяването на Висшата лига ", добави той.

Сантош изясни, че даже желанието на Юве да е действително, до трансфер мъчно ще се стигне това лято: " Според мен би било мъчно за " бианконерите " да го купят в този момент, тъй като трансферният пазар се промени с пандемията, а Жоржиньо има контракт с Челси до 2023 година Той е вице-капитан и е определян за значим състезател. Не приказвам единствено за Ювентус, само че всички огромни европейски клубове ще имат проблеми да платят толкоз доста за един състезател в този миг. "

Jorginho's agent explains why Chelsea star can't join Juventus, denies swap deal reporthttps://t.co/rXsQIMHDON pic.twitter.com/j45UJAKpku
— Football Flakes (@OlasunkanmiIbik) June 2, 2020
Попитан какво ще се случи, в случай че Ювентус насочи оферта, той отговори: " Ако се случи, бих споделил, че всеки, който желае Жоржиньо би трябвало да приказва с Челси и Марина Грановская. След това ние ще преценим дружно какво да вършим. Това няма да е проблем. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР