Агентът на футболиста на Интер Милано Никола Илиев Калоян Иванов

...
Агентът на футболиста на Интер Милано Никола Илиев Калоян Иванов
Коментари Харесай

Агентът на Никола Илиев: Трябва да го повикат в първия отбор

Агентът на футболиста на Интер Милано Никола Илиев Калоян Иванов приказва за довереника си пред уеб страницата interlive.it. Известно е, че 18-годишният българин провокира същински възторг в Италия, като вкара и четирите гола за Интер при успеха над Виктория Пилзен с 4:1 в младежката Шампионска лига.

Преди две години Интер купи Никола Илиев от Ботев (Пловдив) за 500 000 евро, като се пребори с конкуренцията на Ювентус.

" Отношенията сред Илиев и треньора Киву са топ. Доколкото знам, като изключим неприятните резултати при започване на сезона, Кристиан Киву има доста положителни връзки с всички свои играчи ", сподели футболният управител пред уеб страницата.

" Чухме се с Никола след четирите му гол. Той има огромен апетит за голове, само че към този момент е не запомнил, че ги е вкарал. Чака идващия мач с вярата, че ще се оправи доста добре и ще помогне на отбора си по всевъзможен метод ", добави българинът. 

" Никола се усеща добре на всяка позиция. Той се усъвършенства доста в тактическо отношение. Каквото и да желае треньорът от него, той ще го направи. Много образован футболист е ", счита Иванов.

" Той приказва с Индзаги постоянно и от време на време тренира с първия тим. Що се отнася до това дали ще пробие в първия отбор, мисля, че Интер би трябвало да дава повече шансове на младите си гении. Не да ги викат в състава, единствено когато някой е контузен. И по-големи тимове от Интер го вършат. Не са малко футболистите от Примаверата, които би трябвало да имат повече минути в първия тим на Интер ", приключи сътрудникът Калоян Иванов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР