Агентът на Джанлуиджи Буфон потвърди, че стражът е отказал оферти

...
Агентът на Джанлуиджи Буфон потвърди, че стражът е отказал оферти
Коментари Харесай

Агентът на Джиджи: Отказа на отбори в Англия за Юве

Агентът на Джанлуиджи Буфон удостовери, че стражът е отказал предложения от Висшата лига на Англия, с цел да се завърне в Ювентус. Импресариото удостовери, че клиентът му постоянно „ прави избора със сърцето си, а не за джоба си”. Буфон бе свързван с прехвърляния в Лийдс Юнайтед и Порто, само че в последна сметка избра да се завърне в Ювентус след едногодишен престой в Пари Сен Жермен.

„ Джиджи имаше доста предложения, изключително от Англия, както и от други огромни клубове”, показа Силвано Мартина пред Daily Mail.

„ Няма да назова имена, защото не е в стила ми, само че не би трябвало да имате проблеми да разберете. Буфон постоянно прави избора със сърцето си, а не съгласно джоба. Може да сравните неговото прибиране в Италия като брачен партньор, който след задача няма самообладание да прегърне още веднъж брачната половинка си”, продължи Мартина.

„ Любовта на Буфон към Ювентус е доста мощна. Торино е неговият дом и доста значимо даже за семейството му. Всички живеят в този град, а той е на 41 години. В тези години фамилията постоянно е преди всичко. Не считам, че съобщи ПСЖ. Той не остана в Италия да мисли, защото решението беше ясно. Като негов сътрудник, го посъветвах да одобри това, което смята за най-добре за самия него”, продължи сътрудникът.

Мартина разяснява и решението на Адриен Рабио, който довери, че 41-годишният Буфон го е посъветвал да избере Юве след ПСЖ.

„ Мисля, че Рабио се вслуша в Джиджи с почитание и благосклонност. Смятам, че направи най-точният избор. Аарън Рамзи също е превъзходен състезател. Мога да ви подсигурявам, че той е благополучен, защото ще играе с първенци. Уелсецът може да усеща единствено гродост. Джиджи обича технични играчи като Рамзи. Буфон ще навърши 42 години през януари, което е доста за това равнище, а Шчесни е страховит вратар – тъкмо като Джиджи”, приключи Силвано Мартина.

Официално: Джиджи се завърна вкъщи!

Буфон сграбчи изтъкнат номер за престоя си в Юве
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР