Агентът на десния бек на Арсенал Ектор Бейерин обяви, че

...
Агентът на десния бек на Арсенал Ектор Бейерин обяви, че
Коментари Харесай

Агентът на Бейерин със загадъчно послание

Агентът на десния бек на Арсенал Ектор Бейерин разгласи, че италиански клуб е имал интерес към клиента му през лятото. Той също добави, че може да има развиване според от това по какъв начин се развие сезонът на "топчиите ".

Бейерин се завърна напълно неотдавна от извънредно тежка травма в коляното, която го изкара отвън терените за към 9 месеца. Срещу Лестър Сити през уикенда той изигра и първия си цялостен мач във Висшата лига след завръщането си.

Алберто Ботинас, който е сътрудник на играча показа забавната информация, че към испанския краен бранител е имало интерес от Италия през лятото.

"В момента Бейерин е съсредоточен върху уговорките си с клуба. Тепърва се завръща към остарялото си равнище след тежка контузия ", стартира Ботинас.

"Ектор харесва Италия и към този момент имаше предложение от клуб, който не мога да назова сега. Той има дълъг договор с Арсенал и няма да е елементарно да го отделим от Лондон, той е вицекапитанът на тима. Ще забележим по какъв начин ще се развие сезона ", приключи сътрудникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР