Агентът на бившият краен бранител на Реал Мадрид и Уест

...
Агентът на бившият краен бранител на Реал Мадрид и Уест
Коментари Харесай

Припомниха историята на един чудноват трансфер на Реал

Агентът на някогашният краен защитник на Реал Мадрид и Уест Хем Жулиен Фобер - Иван Ле Мий, разкри по какъв начин французинът се озова на "Сантиаго Бернабеу " за 6-месечен наем през 2009-та година.

Случката се е разиграла през зимния трансферен прозорец на 2009-та година, когато "кралете " се свързват с Ле Мий в опит да привлекат Фобер, който да реши проблемите им на десния бек. Французинът е бил харесан персонално от наставника на Реал по това време Хуанде Рамос. Самият сътрудник признава, че е мислел цялото нещо за смешка, преди да бъде засипан с гласови известия от управлението на "белия балет ".

"Получих позвъняване от един французин, който ми сподели, че Реал желае да приказва с мен за Фобер. Казах му, че нямам време за сходни дивотии и затворих телефона. Малко по-късно, когато си погледнах телефона, видях, че имам 30 пропуснати гласови известия и разбрах, че нещата са съществени ", стартира Ле Мий.

"Реал искаше Антонио Валенсия за първи избор, само че той беше прекомерно безценен. Фобер беше втората алтернатива, определен персонално от треньора на отбора. В последна сметка по този начин се стигна до 6-месечния наем в клуба ", приключи сътрудникът пред британското издание "The Athletic ".

Фаубер записа единствено 2 мача за "кралете " и бива отпратен след края на акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР