Агентът на Арнаутович: Марко иска да си тръгне от Уест

...
Агентът на Арнаутович: Марко иска да си тръгне от Уест
Коментари Харесай

Агентът на Арнаутович: Марко иска да си тръгне от Уест Хем

Агентът на Арнаутович: Марко желае да си тръгне от Уест Хем
Нападателят на Уест Хем Марко Арнаутович желае да си тръгне от клуба и да заиграе в китайското състезание, разкри братът на австрийския национал и негов сътрудник Даниел. По-рано тази седмица стана ясно, че клуб от китайския хайлайф е предложил 35 милиона паунда на "чуковете" за Арнаутович, само че офертата е била отхвърлена от управлението на лондончани.

Арнаутович е най-добре представящият се състезател на отбора в последните два сезона, само че за жалост на почитателите на отбора има предпочитание да си тръгне, разкри сътрудникът му. "Уест Хем купи Марко за жълти стотинки. Платиха 20 милиона паунда, което е нищо на днешния пазар. Купиха го, с цел да резервира мястото им във Висшата лига и той направи тъкмо това. Той завоюва всяка премия в клуба - най-хубав състезател, трансфер на сезона и наградата на съотборниците си. Сега Уест Хем има фантастична оферта. Това е съвсем двойна на това, което заплатиха за него. Той желае да отиде на този нов пазар и да се бори за трофеи. Това е неговото желание", разяснява Даниел.

"Неговото огромно предпочитание е Уест Хем да одобри офертата от Китай. Той знае, че почитателите на Уест Хем го обичат и има специфична връзка с тях, само че това е светът на спорта, нещата се трансформират и той се надява те да го схванат. Марко е експерт и се готви на 100 % за мача с Арсенал. Той ще продължи да дава 100 % на Уест Хем. Това е Марко, той в никакъв случай не се трансформира. Докато е състезател на клуба, ще дава всичко за него", добави братът на нападателя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР