Агентът Мирчо Димитров, който движи делата на нападателя на Ботев

...
Агентът Мирчо Димитров, който движи делата на нападателя на Ботев
Коментари Харесай

Агент разкри от какво се нуждае Божинов, за да излезе отново в чужбина

Агентът Мирчо Димитров, който движи делата на нападателя на Ботев (Враца) Валери Божинов съобщи, че към момента е рано да се каже дали той ще премине в различен тим през зимата. " Относително да е кажа, че има оживление към Божинов след този месец в Ботев. Аз го следя. Не играе неприятно. Вкара два гола. Всичко е въпрос на време ", разяснява пред " Тема Спорт " Димитров.

" Липсва му игрова форма. Има две стратегии, с които работят всички тимове. Те записват всички данни от мачовете на професионалните футболисти. Примерно за Божинов се записва всеки мач какво е направил - какъв брой е избягал, с каква скорост се е движил, какъв брой удара е отправил, какъв брой топки е лишил. Получава се показател, който би трябвало да е не по-малко от 200. Ако за избран брой мачове той покрие тези нормативи, предстои на трансфер ", добави още мениджърът.
 Витоша (Бистрица) - Ботев (Враца) @@@
" Всичко е Божа работа. Не се знае на следващия ден какво ще се случи. Да мислим за три месеца напред е нереално ", сподели още Димитров. Към момента показателят на Валери в една от най-големите компании за футболна статистика и разбори - " Инстат ", е 199.
Първа лига 12 кръг, петък 19 октомври  Верея 2:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР