Агентът Жорже Мендеш ще се срещне спешно с президента на

...
Агентът Жорже Мендеш ще се срещне спешно с президента на
Коментари Харесай

Агентът на Роналдо на спешна среща с Перес

Агентът Жорже Мендеш ще се срещне незабавно с президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес при започване на идната седмица. Двамата ще обсъдят бъдещето на португалския национал Кристиано Роналдо в клуба, оповестяват испанските медии.

Според спекулациите от последните дни голмайсторът на „ белия балет” желае да играе отвън Испания поради повдигнатите против него обвинявания за укрити налози в размер на 14,7 милиона евро в границите на три години от 2011 до 2014 година.

Роналдо се е обърнал към своя сътрудник Жорже Мендеш да направи всичко допустимо Реал да го продаде и то на някогашния му клуб Манчестър Юнайтед, твърди пък португалското издание „ А Бола”. Преди това се появи информация, че мениджърът Жозе Моуриньо не желае сънародника си в състава на „ алените дяволи”.

Мендеш е опитал да успокои португалеца още преди месец да не приказва за проблемите си обществено преди края на сезона. 32-годишният нападател пък търпеливо изчакал финала в Шампионската лига против Ювентус (4:1) в Кардиф, където вкара два гола за триумфа на „ кралския” клуб с рекордна 12-а европейска клубна купа.

Кристиано Роналдо има контракт с „ кралете” до лятото на 2021 година, а клаузата в него за откупуване на правата му е на стойност 1 милиард евро. Предполага се обаче, че Реал ще желае за португалеца сред 200 и 400 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР