Агентът Жорже Мендеш работи усилено върху това мениджърът на Уулвърхамптън

...
Агентът Жорже Мендеш работи усилено върху това мениджърът на Уулвърхамптън
Коментари Харесай

Спрягат нов интересен вариант за мениджър на Тотнъм

Агентът Жорже Мендеш работи интензивно върху това мениджърът на Уулвърхамптън Нуно Еспирито Санто да заеме треньорския пост в Тотнъм. След уволнението на Жозе Моуриньо "шпорите " назначиха краткотраен ментор в лицето на Райън Мейсън, само че Даниел Леви не се е отказал от желанията още веднъж да докара огромно треньорско име в Тотнъм.

Самият Санто преди няколко дни отговори на слуховете, като съобщи, че има контракт с "вълците " до 2023 година, само че медиите на Острова настояват, че от много време той желае да направи идната крачка и да поеме по-голям клуб.

Мендеш към този момент се свързал с управителните фактори в Тотнъм, с цел да разиска възможното предопределение на Санто през лятото. Агентът е подготвен да докара в Англия различен португалски треньор, който пък да размени Нуно Еспирито Санто на "Молиню ". Това е някогашният ментор на Бенфика Бруно Лаже.

Италианският публицист Фабрицио Романо пък твърди, че Ерик Тен Хаг е един от претендентите за мениджърския пост в Тотнъм и към този момент има планувана среща за диалози сред клубното управление и наставника на Аякс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР