Агентът Хенрик Мхитарян Мино Райола иска клиентът му да получава

...
Агентът Хенрик Мхитарян Мино Райола иска клиентът му да получава
Коментари Харесай

Райола иска заплатата на Алексис, за да се осъществи сделката за Санчез

Агентът Хенрик Мхитарян Мино Райола желае клиентът му да получава същата заплата като тази на Алексис Санчез в лондонския клуб, с което арменецът ще се трансформира в най-скъпоплатения състезател на " Емирейтс ". През вчеращният ден стана ясно, че Арсен Венгер твърдо желае арменския полузащитник да бъде бъде част от договорката по прехвърлянето на чилиеца на " Олд Трафорд ".

Мино Райола, който е един от най-солидните футболни сътрудници, забавя процеса, като упорства, че клиентът му би трябвало да получи заплата в Арсенал като тази на Алексис Санчез. Чилиецът към този момент е постигнал сделка с " алените дяволи ". Манчестър Юнайтед би трябвало да изчака решението Райола и договарянията му с Арсенал да завършат с позитивен отговор, с цел да се реализира договорката, което основните фактори от отбора от " Олд Трафорд " се надяват да стане още през днешния ден.

Вчера вечерта се появи информация, че Алексис Санчез е дошъл въз основата на Манчестър Юнайтед Карингтън, с цел да приготви формалното оповестяване на договорката, само че това не бе доказано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР