Агент на Ислямска държава се е опитал да убеди журналист

...
Агент на Ислямска държава се е опитал да убеди журналист
Коментари Харесай

Ислямска държава се опитала да вербува журналист за нападение в Лондон

Агент на " Ислямска страна " се е опитал да убеди публицист под прикритие, да извърши нахлуване на London bridge, написа The Scottish Herald. Това се е случило една година преди на знаковото място да бъдат убити осем души.
От BBC обявиха, че един от публицистите им, е бил подканван от обвинения да нападне Лондонския мост. Екстремистът му е споделил, че това може да бъде свършено от самичък човек или група, добавя Агенция " Фокус ".
Същият сътрудник е разкрил разнообразни терористични наръчници за деяние в тъмната мрежа (огромната част от Интернет, където има безчет уеб сайтове, които не се индексират в най-популярните търсачки като Google), в това число и указания малко по малко по отношение на това по какъв начин да се направи бомба или подправен гибелен колан. Имало е илюстровани пояснения по какъв начин да се нападне жертва с нож.
От BBC споделиха, че изнесените елементи наподобяват доста на това, което се случи година по-късно на Лондонския мост, където тримата нападатели бяха убити от полицията, откакто убиха осем и раниха десетки.
„ Властите бяха наясно с връзката ни с терористичната организация “, съобщи репортерът под прикритие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР