Age of Wonders 4, последната игра от популярните стратегически серии,

...
Age of Wonders 4, последната игра от популярните стратегически серии,
Коментари Харесай

Age of Wonders 4 е най-бързо продаващата се игра в поредицата

Age of Wonders 4, последната игра от известните стратегически серии, към този момент е най-бързо продаващата се игра в поредицата. За това се похвалиха в Twitter основателите на играта от Triumph Studios. Само за седмица играта се е продала в над 250 000 копия, което поради, че не е спортен шутър или някакъв различен вид съвременно заглавие, е похвално. Отделно от това, играта е отбелязала връх в Steam от 42 826 по едно и също време играещи индивида.

„ Age of Wonders 4 публично е най-бързо продаващата се игра в сериите! За по-малко от седмица ние постигнахме: 250 продадени копия, 42 826 по едно и също време играещи в Steam. Огромна признателност на всички наши играчи. Нямаше да се оправим без вас! “, написаха Triumph Studios през тази седмица.

За да стане ясно какво значат тези 250 000 продадени копия от играта за сериите, PC Gamer привеждат това, че предходната игра от сериите – Age of Wonders 3 – е достигнала половин милион продадени бройки чак две години след излизането си. Към сегашния миг издаваната от Paradox Interactive игра има над 4800 отзива в Steam, като реакцията към играта е определяна като „ доста положителна “. Междувременно, още веднъж през тази седмица се появи и следващото обновяване за Age of Wonders 4 – което поправя разнообразни докладвани от геймърите проблеми.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР