Афроамериканецът Джордж Флойд, който почина след задържането си от полицията

...
Афроамериканецът Джордж Флойд, който почина след задържането си от полицията
Коментари Харесай

Джордж Флойд е имал коронавирус, бил е наркоман на фентанил и амфетамини

Афроамериканецът Джордж Флойд, който умря след задържането си от полицията в град Минеаполис, щата Минесота, е бил болен от ковид. Това се споделя в цялостния доклад за аутопсията на тялото , предава NBC News.

„ Известно е, че резултатите от тестванията за COVID-19 се оказаха позитивни към 3 май 2020 година “, се споделя в отчета, подписан от Андрю Бейкър, основен правосъден доктор на окръга. Той не включи ковид в листата на факторите, които биха могли да допринесат за гибелта на 46-годишния Флойд.

Бюрото за съдебно-медицинска експертиза на окръга Хенепинг разгласява къс отчет за аутопсията на 1 юни. Флойд умря вследствие на кардиопулмонален потрес (спиране на сърцето и дишането), породен от употребяваните от полицията способи по време на задържането. В организма на американеца са открити следи от интоксикация със синтетичния опиум фентанил и потребление на наркотичното вещество метамфетамин.

От своя страна самостоятелни специалисти, които бяха наети от семейство Флойд, откриха, че афроамериканецът е починал заради удушаване. Те обаче настояват, че проблемите с кръвообращението, както и наркотичните субстанции не са директно свързани със случая и не са били причина за гибелта на мъжа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР