Африканският Магава е награден с престижен златен медал за работата

...
Африканският Магава е награден с престижен златен медал за работата
Коментари Харесай

Плъх получава награда - откривал мини

Африканският Магава е награден с влиятелен златен орден за работата си по разкриване на наземни мини в Камбоджа.  В кариерата си той е подушил 39 наземни мини и 28 невзривени муниции, оповестява БГНЕС. Британска ветеринарна благотворителна организация му присъди своя златен орден за „ лоялност към отговорностите при откриването и обезвреждането на смъртоносни мини в Камбоджа “.
Смята се, че в страната от Югоизточна Азия има до 6 000 000 неоткрити наземни мини. Върху златният орден са изписан думите „ За храброст и честност към дълга “ . От 30-те получили до момента влиятелното отличие животни Магава е първият плъх. 7-годишният гризач е подготвен от записаната в Белгия благотворителна организация „ Apopo ”, която е със седалище в Танзания и отглежда животните - известни като HeroRAT - за разкриване на наземни мини от 90-те години на предишния век. Животните получават сертифицикат след една година образование. " Да получим този орден е в действителност чест за нас ", сподели изпълнителният шеф на организацията Кристоф Кокс пред медиите. И добави, че това демонстрира, че " работата ни е от огромно значение за хората в Камбоджа и за всички хора по света, които страдат от наземни мини ".
 Плъх с човешки размер „ изскочи “ от канализация в Мексико Плъх с човешки размер „ изскочи “ от канализация в Мексико
Работници в комунална компания в Мексико Сити изпаднаха в потрес, когато измежду изхвърления отпадък в канализацията извадиха и великански плъх...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР