Африкански бежанец, за когото се твърди, че е от ганайски

...
Африкански бежанец, за когото се твърди, че е от ганайски
Коментари Харесай

Африкански бежанец държи малко момиче за заложник в Германия

Африкански емигрант, за който се твърди, че е от ганайски генезис , е взел малко момиче за заложница в немския град Визмар в локален център за чужденци , оповестиха от градското полицейско ръководство. Спекулира се, че детето може да е личното дете на мъжа, което той употребява като средство за практикуване на напън върху управляващите, с цел да го оставят в Германия. Мъжът е невъоръжен, осведоми Спутник.
 
BREAKING: African refugee takes baby hostage in, - report
— Sputnik (@SputnikInt)

Полицията е отделила постройката и сега води договаряния с мъжа. Всички чиновници в Службата за ръководство на чужденците са напуснали постройката, съгласно шефа на локалната администрация Кирстен Вайс. Състоянието на детето се следи от доктор когато и да е. Предполагаемият му родител се пробва да убеди управляващите да създадат тест за бащинство, който всъщност би го избавил да бъде изпъден от Германия.

Страната е изправена пред огромен напор от мигранти и търсещи леговище от Близкия изток и Африка, откогато канцлерката Ангела Меркел разгласи политика на „ отворени порти “ през 2015 година Някои политици, деятели и критици на демократичната миграционна политика настояват, че това е предизвикало повишаването на криминогенните фактори в Германия.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР