Афганистанският математик Седик Афган е известен с използването на числа,

...
Афганистанският математик Седик Афган е известен с използването на числа,
Коментари Харесай

Афганистанският Нострадамус: Америка се цепи, Европа пада в краката ни“

Афганистанският математик Седик Афган е прочут с потреблението на цифри, с цел да предскаже значими бъдещи събития. Той основава специфична формула, която е в положение да дефинира емблематичните моменти от историята.

Приписват му сполучливо предсказание на разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, терористичната офанзива от 11 септември и избирането на Барак Обама.

Според него Третата международна война ще стартира след 2025 година, а идващият президент на Русия ще бъде човек, роден през 1972 година

Ученият счита, че световен спор е вероятен едвам след 2025 година Според него няма да има нуклеарна злополука, само че е допустимо началото на кибервойна.

Според математика идващият президент на Русия ще бъде роден през 1972 година и се чака страната да се усъвършенства.

Проблемите обаче ще стартират в Съединени американски щати след 2025 година Последният президент ще пристигна на власт в Америка и страната може да се разцепи.

“Комитетът на 300-те ръководи света. В момента няма война сред Русия и Украйна. Сега има война сред Изтока и Запада – война сред дявола и ангела. Америка е огромен демон ", сподели Седик, представен от международните организации.

Математикът предвижда, че колапсът на Европейския съюз ще стартира през 2023-2027 година Поради неналичието на запаси Европа ще „ падне в краката ни “.

Много европейски страни ще бъдат принудени да преминат назад към националните си валути. Освен това сред 2023 година и 2026 година човечеството ще се изправи пред нова пандемия.

„ Когато погледнах формулата за ковид, споделих, че това е биологично и химическо оръжие, което се популяризира благодарение на спътници в космоса. Учените създават нов вирус ", сподели той.

Според астролога Татяна Калинина през 2038 година ще стартира нова пандемия. Светът може да се сблъска с няколко типа смъртоносни вируси по едно и също време.

“Жените на моята възраст демонстрират хороскопи на деца, които след 20-25 години няма да бъдат родители. Или няма да е съвременно, или няма да могат “, изясни причините си за началото на нова пандемия астрологът.

Татяна Калинина счита, че

актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън ще бъде изправен пред съществени тествания през втората половина на 2023 година, а съветската „ специфична интервенция “ ще премине към по-интензивен стадий от 26 януари 2023 година

„ Не е нужно да чакаме мир и бързо съглашение. От есента на 2023 година доста се промени в света. През октомври ще има доста затъмнение, което ще повлияе на политически и обществени фактори “, сподели астрологът. Според нея през есента на 2023 година Съединените щати ще стартират преференциална за тях военна интервенция и ще стартират да се намесват по-активно в европейските каузи.

Мирното съглашение сред Русия и Украйна ще бъде подписано след 1 декември 2025 година, а зимата на 2024 година ще бъде повратна точка.

След рецесията ще има разведряване и резултат, добави тя. По-рано консуматор на TikTok под псевдонима „ Пътешественик във времето “ предизвести за идна злополука в Европа. Мъжът сподели, че през 2023 година катаклизмът ще засегне Холандия.

Друго епохално събитие ще се случи на 4 януари 2023 година, когато ще бъде открит тайнствен бункер, съдържащ „ тайните на античните цивилизации “.

 

 
 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР