Афганистанка е родила на борда на американския военнотранспортен самолет С-17,

...
Афганистанка е родила на борда на американския военнотранспортен самолет С-17,
Коментари Харесай

Афганистанка роди на борда на военен самолет, с който избяга от талибаните

Афганистанка е родила на борда на американския военнотранспортен аероплан С-17, който изтегля хора от Афганистан до американската военновъздушна база „ Рамщайн” в Германия, съобщи „ Дейли Сабах”, базирайки се на DPA.

Майката се почувствала зле по време на полета и водачът решил да снижи самолета, с цел да бъде увеличено въздушното налягане в машината, което помогнало за стабилизиране на положението на дамата и ѝ избавило живота.

След кацането в базата Рамщайн американски медицински екип се качил неотложно в самолета и изродил бебето там. Майката и новороденото ѝ момиченце били откарани след това в близка болница и в този момент са в положително положение.

Базата „ Рамщайн” се употребява за директен пункт за евакуирани от Афганистан хора. Хиляди военни и цивилни бяха евакуирани от Афганистан поради бързото нахлуване на талибанските терористи. След изтеглянето на американските войски и техните натовски съдружници от Афганистан талибаните за броени дни откриха надзор над цялата територия на страната, в това число и столицата Кабул.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР