Афганистанецът Хюсеин Хавари, който през 2016 г. изнасили и уби

...
Афганистанецът Хюсеин Хавари, който през 2016 г. изнасили и уби
Коментари Харесай

Лъсна му задникът: Бежанецът, който изнасили и удави 19-годишната студентка Мария, излъгал, че е непълнолетен

Афганистанецът Хюсеин Хавари, който през 2016 година изнасили и умъртви 19-годишната щерка на почитан чиновник от Еврокомисията, е излъгал пред следствените органи за възрастта си, оповестява Epoch Times.

След задържането му Хавари съобщил на правоохранителните органи, че сега на осъществяването на закононарушението е бил на 17 години. Но в хода на правосъдното съвещание в този момент е било огласено, че следствието е съумяло да се свърже с бащата на Хавари, който сега е в Иран.

Той е признал, че същинската рождена дата на Хюсеин е 29 януари 1984 година, т.е. когато е изнасилил и умъртвил студентката Хавари е бил не на 17, а на 32 години.

Освен това подсъдимият е излъгал, че е решил да бяга от Афганистан в Германия след убийството на татко му от талибаните. А в този момент се оказва, че татко му е жив и здрав.

Хавари изнасили, умъртви и хвърли натрупа на 19 годишната студентка по медицина Мария Ладенбургер в реката във Фрайбург на 16 октомври 2016 година Бащата на убитото момиче Клеменс Ладенбургер е асистент шеф на юридическото ръководство на Еврокомисията.

Случаят провокира големи кавги в Германия защото управляващите и редица медии като ARD да вземем за пример се пробваха да го прикрият с политкоректния претекст, че причинителят бил малолетен и че сходни закононарушения ставали и преди до дойдат бежанците в страната.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР