Афганистанец рани с нож четирима души във ФранцияМлад имигрант от

...
Афганистанец рани с нож четирима души във ФранцияМлад имигрант от
Коментари Харесай

Афганистанец рани с нож четирима души във Франция

Афганистанец рани с нож четирима души във Франция
Млад преселник от Афганистан атакува с нож и рани четирима поданици на френския град Перигьо, департамент Дордон, предава Агенция Франс Прес.

Инцидентът е станал в понеделник вечерта в центъра на Перигьо. Извършителят е 19-годишен афганистанец, дошъл в страната, по личните му думи, през 2016 година. Засега полицията изключва нападението да е терористичен акт, защото съгласно очевидци младежът е бил „ изцяло пийнал “. Самият причинител, който до този миг не е попадал в полезрението на правоохранителните органи, е декларирал, че няма спомен за случая.

Афганистанецът е влезнал в спор с млада жена, която е прекосявала около жилището, където той обитава. Извършителят е взел от вкъщи си нож, след което се е върнал на улицата и е почнал да атакува минувачи.

Ранени са и двама санитари от спешна помощ, които са се намирали наоколо и са пробвали да усмирят пияния преселник.

Трима от потърпевшите са с повърхностни пострадвания и към този момент са изписани от болница. За четвъртата жертва се постанова по-продължително лекуване.

Срещу афганистанеца са повдигнати обвинявания в „ принуждение и причиняване на телесни повреди, водещи до загуба на работоспособност за интервал от над осем дни “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР