Аферата със съмнителното евентуално пускане от затвора на някои от

...
Аферата със съмнителното евентуално пускане от затвора на някои от
Коментари Харесай

Любо Гребеца от "Наглите" в паника, трепери за живота си!

Аферата със съмнителното вероятно стартиране от пандиза на някои от членовете на бандата за отвличания " Наглите " продължава да се развихря с цялостна мощ. Оказва се, че не всички от наказаните изгарят от неспокойствие да излязат на независимост.

Любомир Димитров -­ Любо Гребеца безусловно трепери за живота си. Гребеца е предизвестен да внимава, тъй като враговете му му готвели убийството. Именно тази тревожна информация станала мотив подсъдимият сега за две убийства да не се допира до затворническата храна, защото се страхувал да не бъде токсичен, твърди " България през днешния ден " .

В момента Гребеца изтърпява присъдата си за отвличанията с " Наглите " в затворническото общежитие в Кремиковци. Там той се радва на омекотен режим, работи като лавкаджия и по този начин два дни му се броят за три излежани. Запознати разкриват, че точно по­-свободният режим още повече паникьосвал Любо Гребеца и го докарал до параноя.

Повод за страховете му било премисляното от него желание да пропее за босовете на схемата " Наглите ", които по този начин и не бяха разкрити и арестувани при разбиването на кръвожадната тайфа за отвличания на богаташи против големи откупи. По данни на следствието " Наглите " са прибрали над 3 млн. лева от незаконната си активност. Парите по този начин и не бяха открити, а ченгета са скептични към формалната версия, че похитителите са профукали колосалната сума за пътешествия, проститутки и дрога.

Една от хипотезите е, че окошарените бандити са получили единствено % от откупите, останалата част била скрита кеш в село край Асеновград. Друга версия гласи, че огромният къс от милионите е спретнат от останалите и досега в сянка босове на " Наглите ". Именно тях обмислял да изпее на ченгетата Гребеца, откакто САС анулира решението на градския съд той да излезе предварително от пандиза. Решението на САС е дефинитивно.

Освен това над главата на Гребеца виси и предстоящата присъда за убийствата на Юлиян Лефтеров и Иван Пайнавелов, което му подсигурява дълъг престой в пандиза. Според първичния проект на Любомир Димитров и настойниците му е трябвало незабавно откакто излезе от пандиза, Гребеца да бъде изведен от страната. Чрез свои доверени хора босовете му обещавали безпроблемно тръгване в чужбина и цялостна анонимност зад граница с нужните за това документи за идентичност. Твърди се, че една от вероятните дестинации бил Близкият изток, който от известно време представлявал необикновен интерес за Гребеца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР