Аферата с италианския боклук изглежда, че е над средното равнище,

...
Аферата с италианския боклук изглежда, че е над средното равнище,
Коментари Харесай

Политически анализатори: Аферата с боклука е над средното равнище

Аферата с италианския отпадък наподобява, че е над междинното ниво, съобщи в студиото на " Още от деня " политологът доцент Антоний Гълъбов в коментара си за повдигнатите обвинявания на заместник-министъра на екологията Красимир Живков, предприемачите братя Бобокови и на още трима за присъединяване в проведена незаконна група, занимавала се с незаконен импорт и преправка на рискови боклуци в България.

Политическият анализатор доцент Росен Карадимов, също посетител в предаването, акцентира, че " няма две отзиви, че това едно от най-престъпните дейности от страна на властимащите, тъй като се прибира публичен запас и се протяга ръка на здравето на хората ".

Доц. Росен Карадимов - политически анализатор: Този път ще се върви до дъно.

В отговор на въпрос по какъв начин ще се отразят свадите към Министерство на околната среда и водите, поверено на съдружния сътрудник Вътрешна македонска революционна организация, доцент Гълъбов означи, че към този момент се намираме в предизборна акция и занапред ще пораства напрежението.

Доц. Антоний Гълъбов - политолог: От позиция на политическите реакции това няма да се отрази толкоз значително на фона общата атмосфера на радикализация, която чувствам.

Според Карадимов разтърсвания ще има.

Доц. Росен Карадимов - политически анализатор: Напрежение имаше и по-късно, което се случи с министър Нено Димов... Очевидно излизаме от хипнозата на ковид, тъй като се връщаме към нормалното си всекидневие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР