Аферата на века е на път да се разплете.Изчезналите 53

...
Аферата на века е на път да се разплете.Изчезналите 53
Коментари Харесай

Борислав Колев готов да каже лично на Рашков кой е откраднал 53-те милиона от магистрала Хемус

Аферата на века е на път да се разплете.

Изчезналите 53 милиона лв. от парите за автомагистрала " Хемус " евентуално ще стане при кой тъкмо представител на властта са отишли.

Борислав Колев е упрекнат за изпиране на над 53 млн. лева от парите за автомагистралата

Борислав Колев остава за непрекъснато в ареста. Това реши Софийският апелативен съд. Колев е обвинен за изпиране на над 53 милиона лв. от парите за градежа на автомагистрала „ Хемус “.

По време на първото съвещание, той припадна в правосъдната зала, до момента в който съдията четеше определението, с което се решаваше дали да остане в ареста. Според обвиняването, Колев е взел участие в основаването на мрежа от компании, като набирал хора за фиктивни шефове. След това по сметките на тези сдружения били превеждани милионите за „ Хемус “.

„ Искам да предам известие от името на брат ми. Той би желал персонална среща с вътрешния министър Бойко Рашко и, в случай че реши, Иван Гешев, защото брат ми разполага с информация от значително значение във връзка следствието. Смятам, че никой не мисли, че брат ми е крайният адресат на тези 53 млн. лв..  Отговорете си, откакто става дума за такива мащаби. Дайте си сметка за хората, ползите и въздействията, които са забъркани. Няма да бъда по прецизен ”, съобщи братът на обвинения Иво Колев пред медиите, съобщи Нова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР