Аферата на Емилия с богаташа Жорж Башур отекна като бомба

...
Аферата на Емилия с богаташа Жорж Башур отекна като бомба
Коментари Харесай

Емилия заряза децата в името на любовта

Аферата на Емилия с богаташа Жорж Башур отекна като бомба във фолк средите преди време и продължава да бъде една от най-коментираните тематики.

Опиянената от новото си сърдечно завладяване певица прекарва цялото си време с милионера и е оставила грижите за децата си на баби и дядовци.

Както всички знаят – Емилия има 8-годишен наследник Иван и едногодишна дъщеричка Мира от някогашния си мъж Коко Динев. Поведението й сега е необичайно, тъй като изпълнителката е известна като всеотдайна майка, която до момента даже е загърбвала задължения в името на децата. Дъщерята на певицата в последно време е по-често при майка й в родното Гълъбово, писа „ Галерия “.

Емилия съвсем всяка седмица пътува до там, с цел да види дребната, а постоянно е в компанията на Башур, който към този момент се е срещнал с родителите й.

Синът й Иван обаче не може да мръдне от София, тъй като върви на учебно заведение там. Затова грижите за него са поверени на детегледачка, а и певицата се пробва да му отдели време, с цел да ревизира дали си е научил уроците. Но пък въпреки това е решила да не изпуска Башур и не изпитва скрупули, когато се впуска в дълги пътешествия с него. Иван мъчно приемал, че ще има нов баща.

За да го предразположат, Емилия и милионерът възнамеряват да заминат дружно с момчето някъде по време на идната пролетна почивка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР