Аферата Лари Насар“ - лекарят, предизвикал най-големия скандал в историята

...
Аферата Лари Насар“ - лекарят, предизвикал най-големия скандал в историята
Коментари Харесай

Проговарят още жертви на спортния лекар Лари Насар

Аферата „ Лари Насар “ - лекарят, провокирал най-големия скандал в историята на американския спорт, претърпя нов поврат. Председателката на третия правосъден състав, пред който Насар се изправя, съобщи, че за 20 години жертвите му са минимум 265 млади дами, оповестява Франс прес.

Бившият терапевт е правил полови похищения под претекста на медицински процедури. За това към този момент свидетелстваха към 100 атлетки. Медикът ще  влезе в пандиза до края на живота си с две тежки присъди за общо 175 година

Свидетелствата на жертвите провокираха вълна, която не стопира да се разраства.

След първите два правосъдни процеса за полово принуждение и владеене на материали с детска порнография, Лари Насар още веднъж е изправен пред съда, този път в Шарлът, Мичиган.

Той се призна за отговорен по  три обвинявания за полово посягане в подготвителния център „ Туистарс “ и може да бъде наказан на още 40 до 125 година Според обвиняването минимум 65 хипотетични жертви са поискали да свидетелстват.

„ Имаме над 265 разпознати жертви в щата, в Съединени американски щати и по света “, съобщи председателката на съда Джанис Кънингъм. Тя позволи правосъдното съвещание да се предава онлайн или с постове в Twitter, „ с цел да могат да вземат участие всички “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР