АФЕРА разкри как точно получи предупредителен протокол от МВР, т.е.

...
АФЕРА разкри как точно получи предупредителен протокол от МВР, т.е.
Коментари Харесай

Скандал във Варна! Полицайка глобява виден журналист в морската градина във Варна без маска и ръкавици!

АФЕРА разкри по какъв начин тъкмо получи сигнален протокол от Министерство на вътрешните работи, т.е. от варненската Общинска полиция /колко тя е Министерство на вътрешните работи, това е обособена тематика!/ и по какъв начин общинската милиционерка Галина Таскова без маска, без ръкавици, с мръсна писалка и мръсна директория, пипана от кой знае какъв брой ръце, изнесе лекция на Вселина Томова, явно невчасова тъкмо какво прави, поради това че Веселина Томова разхожда кучето си в Морската градина:

Сега да ви обадим какви тъкмо „ служители на реда “ се подвизават във Варненската общинска полиция и какъв брой тъкмо са компентентни.

Въпросната Галина Таскова, в действителност, благата, е … счетоводителка по поминък.

Била е счетоводител в ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, а брачният партньор и е служител на реда от 3 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Преди две години брачната половинка счетоводителка на служителя на реда решила и тя да става полицайка и по този начин – къде, къде – попада в Общинска полиция – Варна.

Където, несъмнено, я назначава Тодор Иванов, зам.кмет по сигурността в ГЕРБ Община – Варна, който пък както отбелязахме към този момент в по-горния материал направи началник на Общинска полиция и някогашен чиновник на „ Вътрешна сигурност “, изритан от там за безобразия.

И тъй като многознайката, без маска, милиционерка Галина, се пенеше върху мен, че не можело кучета да бъдат разхождани и било неразрешено, известявам я, че незабавно след издаването на заповедта на здравния министър от 20.март.т.г., самият министър изрече:

„ Заради доста запитвания на притежатели на кучета, Ананиев посочи, че единствено за тях ще бъдат позволени разходките, само че без право да се събират с други животни и надлежно – стопаните им, с други хора. Ще позволим на притежателите на домашни любимци да влязат в избраните за това места, с цел да могат да ги разходят. Единствено не би трябвало да се позволяват скупчвания на хора “, сподели Ананиев “.

Във Варна обаче ГЕРБ общинската полиция е глуха, сляпа и очевадно некадърна, щом въобще не е схванала защо става дума.

Счетоводителката по поминък и сега общинска полицайка по битност – Галина ще би трябвало да дава отговор и по тъжба, която Веселина Томова ще подаде против дейностите и, както и че е заплашила живота и от болест с ковид, защото е била без маска и ръкавици, които е била длъжна да има като длъжностно лице.

Отделен въпрос е, че самата заповед на здравния министър е към този момент обжалвана пред Върховен административен съд.

АФЕРА разгласява възражението на Веселина Томова против общинските апапи на ГЕРБ прислужникът на Портних – Тодор Иванов, квалифицирано от юрист Кристиян Гьошев, като оставя на съвестта на началниците на варненска Общинска полиция, да санкционират въпросната си служителка, която санкционира другояче без маска и ръкавици и е евентуална опасност за разнасяне на ковид:

ДО
НАЧАЛНИК СЕКТОР
„ ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ “
при ОДМВР-ВАРНА

ВЪЗРАЖЕНИЕ
от
ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАХАРИЕВА,
ЕГН…………………………….
Ул. …………………………………………….
Тел.: ………………………………………….
e-mail: ………………………………………

СРЕЩУ: Протокол за полицейско предизвестие от 06.04.2020 година на осн.чл.65 ал.1 ЗМВР,
публикуван от полицейски чиновник ГАЛЯ ПЪРВАНОВА ТАСКОВА – ст.полицай

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН НАЧАЛНИК,

Процесния протокол ми беше формиран на 06.04.2020 година в „ Морската градина “ на гр.Варна.

Считам, че същия е публикуван при основни нарушавания на административно-производствените правила, даващи учредения за неговата анулация от Вас.

С протокола ми е указано да не нарушавам Заповед № РД-01-143/20.03.2020 година на Министъра на опазването на здравето на Република България.

Тази заповед обаче е обжалвана във Върховния административен съд с тъжба подадена на 21.03.2020 година и е заведена под вх.№ 4594 / 23.03.2020 година

Доколкото все още на издаването на заповедта, както ѝ все още на обжалването ѝ, министърът не е планувал авансово осъществяване на същата на осн.чл.60 ал.1 Административнопроцесуален кодекс, то на осн. чл.166 ал.1 от Административнопроцесуален кодекс „ Оспорването стопира осъществяването на административния акт. “

Следователно полицейския чиновник ме е предизвестил да не нарушавам административен акт, който не работи към сегашния миг.

На второ място, защото аз имам домакински любим – куче, което разхождам и има своите физически потребности – като точно това е мотивът за ПРЕМИНАВАНЕТО МИ през „ Морската градина “, а доколкото текста на въпросната заповед касае ПОСЕЩЕНИЕ, а не прекосяване, не е сбъднат фактическия състав на предписаното в административния акт.

Аз не съм правила самоцелна „ разходка “, нито „ посещаване “ на парка, а съм минала през него с кучето си за разходката му.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН НАЧАЛНИК,

Ето за какво упорствам да ОТМЕНИТЕ по този начин издадения ми сигнален протокол, като УКАЖЕТЕ на чиновниците си да не издават сходни разпоредби на съображение горната заповед, до момента в който разногласието пред Съда е провесен!

Настоявам въпросната служителка да бъде осъдена, защото заплаши живота ми със болест с ковид, заради това, че бе без маска, както и без ръкавици, даде ми неведнъж употребен химикал и черна кожена директория, без да употребява никакъв дезифектант, в прорез с рекомендациите на Щаба и Световната здравна организация медицински лица, длъжностни лица и служители на реда, наречени общо „ контактни лица “, да бъдат със защитни средства!

Отговора по възражението и настояването ми за наказване на служителката, да ми бъде изпратен на имейл-адреса, посочен нагоре.

…………………………………
/Веселина Томова Захариева/

Източник: Afera.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР