АЕЦ „Козлодуй" има естрадна песен и клип по случай 45

...
АЕЦ „Козлодуй" има естрадна песен и клип по случай 45
Коментари Харесай

АЕЦ „Козлодуй” с естрадна песен и клип за 45-годишнината

АЕЦ „ Козлодуй " има естрадна ария и клип по случай 45 години от отварянето на централата. Шефове и чиновници на АЕЦ-а възпяха атомната енергетика. В понеделник осъществяването беше споделяно неведнъж и провокира разнопосочни мнения и реакции. Каква обаче е цената на клипа, възхваляващ атомната централа, не излиза наяве.

„ Всеки има право на мнение и да разяснява тематиката по комфортен метод. Всички мероприятия по отношение на годишнината се финансират със лични средства. Спазени са законовите процедури, условия и нормативи, с които приготвяме нашите събития. За песента няма особено построено студио. На 4 септември АЕЦ „ Козлодуй” отбелязва 45 годишнина от своето основаване. Това е един задоволително сериозен мотив да създадем серия от мероприятия, с който да почетем празника. Запознат съм с реакциите и не виждам някакви негативи”, разяснява шефът на АЕЦ „ Козлодуй” Наско Михов пред Нова телевизия.

„ Усмивка за теб” е „ ядрената” ария на „ Козлодуй”. Автор е китаристът Кирил Божков. На цигулката е Маргарита Михайлова - специалист „ Договори”. На пианото е основният специалист Георги Барбов. Балетът и вокалната група са „ При дома на енергетиката”. Неофициално, видеото е коствало към 30 000 лв.. От АЕЦ-а не решили сами да вършат клип, а ги поканили в интернационален план на „ Росатом” – „ Песни на атомните градове”.

По случай 45 години от откриването на първата атомна електроцентрала в България, на 4 септември АЕЦ „ Козлодуй “ провежда празнична стратегия. Ето я и нея:

В 17 часа, в Зрителна зала, Дом на енергетиката (вход с покани) ще бъде формалната гала за отбелязване на годишнината. Тя ще бъде излъчена онлайн на особено инсталиран навън екран в Алеята зад Дома на енергетиката.

В 19:30 часа, на Алеята стартира празничния концерт с присъединяване на рок група БТР и Джон Лоутън.

От 2 до 8 септември, на площада пред Дома на енергетиката ще бъде подредена фотоизложба с архивни фрагменти от историята на атомната централа – „ Изграждане на АЕЦ „ Козлодуй “-историята през обектива “.

В същия интервал, в Главното предверие на Дома на енергетикатаq ще има галерия на графики с добавена реалност-изкуството оживява през смарт телефона –„ Дигитално мастило “.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР