AES Corporation (NYSE: AES) обяви преди дни цел за намаляване

...
AES Corporation (NYSE: AES) обяви преди дни цел за намаляване
Коментари Харесай

AES Corporation обяви намаляване на въглеродния интензитет със 70 процента до 2030 г .


AES Corporation (NYSE: AES) разгласи преди дни цел за понижаване на въглеродния си интензитет със 70% до 2030 година вследствие на проектите си за напредък на възобновимите енергийни източници. Новата цел, измерена в тонове въглероден диоксид на мегават час от базовата линия от 2016 година, е усъвършенстване на предходната цел за 50% понижение за същия интервал от време. Дружеството разгласява и Доклад със сюжети за климата на AES. Документът включва разбор на въздействието на сюжета за ограничение на световното стопляне до 2 ° по Целзии върху тактиката и бизнеса на компанията, изпълнявайки уговорката си от април 2018 година за приемане на рекомендациите на TCFD.

AES е първата обществена компания, притежател на ютилити и енергийни сдружения, основани в Съединени американски щати, която показва обществено свое стабилно портфолио в сходство с рекомендациите на TCFD и сюжети на трети страни. Докладът демонстрира, че портфолиото на AES е дава отговор на оценените сюжети за климата и набелязва устойчиви стъпки на компанията към ниско въглеродно бъдеще.

" За нас е наслаждение да бъдем първата обществено търгувана енергийна компания в Съединени американски щати, която да разгласява отчет, в който да одобри рекомендациите на TCFD ", сподели Andrés Gluski, президент и основен изпълнителен шеф на AES. " Още по-доволни сме, че резултатите демонстрират, че нашите дейности ни вършат по-гъвкава компания в разнообразни климатични сюжети. Работейки с нашите клиенти, ние оказваме помощ на международния преход към по-нисковъглеродно енергийно бъдеще, като ускоряваме приемането и потреблението на предпазване на сила, ръководство на силата и възобновими източници и разширяваме потреблението на природен газ, за ​​да осигурим по-чиста опция на други изкопаеми горива. В резултат на това считаме, че AES е подготвена за дейни дейности за възстановяване на климата. "

Платформите на AES за напредък на чистата сила от възобновими енергийни източници, предпазване на сила, полутечен природен газ и интелигентни, ефикасни мрежи нареждат компанията в голям брой сюжети, моделирани в отчета. До 2020 година AES чака да се прибавят два до три гигавата нови потенциали за възобновими енергийни източници годишно. Тези упования за растежа се поддържат от неотдавна прелюдия зелен микс на AES и уголемява предлагането, което систематично замества въглищата с по-ниски възобновими източници във времето. Предвижда се ускорение на достъпа до слънчева и вятърна сила за съществуващи клиенти, като в същото време се поддържа надеждността, предлагана от топлинните активи.

AES употребява рекомендациите на TCFD за голям брой сюжети, с цел да извърши своя разбор, включвайки данни от Международната организация по енергетика (МАЕ) и Междуправителствената експертна група по изменението на климата (IPCC), в това число сюжета за 1.5-2 ° C, обрисуван в Парижкото съглашение. Дружеството е измежду първите, които включват в своите разбори тези необятно признати проучвания, което улеснява вложителите да правят оценка и съпоставят данните.

Представеният отчет акцентира гъвкавостта на тактиката на AES във всички оценени сюжети въз основа на дейностите, които компанията е подхванала до момента и продължава да подхваща за пренасочване на своето портфолио към дълготрайни контракти и решения за чиста сила.

AES Corporation (NYSE: AES) е международна енергийна компания, която предлага налична, устойчива сила за 15 страни посредством разнообразното си портфолио от дистрибуторски компании, както и с термични и възобновими източници на сила. През 2017 година приходите на компанията са били 11 милиарда $, AES има и ръководи общо 33 милиарда $.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР